Obsah fóra Beleriand Beleriand
Beleriand

FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   RegistraceRegistrace 
 ProfilProfil   Soukromé zprávySoukromé zprávy   PřihlášeníPřihlášení 

Jak často hrajete.

Přidat nové téma   Toto téma je zamknuto, nemůžete zde přidávat odpovědi ani upravovat své příspěvky!    Obsah fóra Beleriand -> Archiv
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Romenna

PříspěvekZaslal: so srpen 28, 2004 11:37 am    Předmět: vstavat!!!!! Citovat

Halooo, je tu nekdo???Tak mi prijde, ze to tady nejak usina!!! leto konci a vsichni se jiste tesi ze deti pujdou do skoli, dospeli zas do prace a babicky a dedeckove se vrati z chalup a jinych letnich sidel. A tak vsichni zanedbavaj forum a to nam pomalu chradne a chradne az uchradne....

tak ja nadhodim otazku, jak casto hrajete ?-ted mam na mysli z pozice hrace, ja ted budu hrat po 8-mi mesicich,{a strasne se tesim, jako kdyby to mela byt moje prvni hra-tak dlouhou prestavku jsem nikdy nemela} ale mam pocit ze v budoucnu to bude jeste horsi...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Dinheru

PříspěvekZaslal: ne srpen 29, 2004 1:57 pm    Předmět: Re: vstavat!!!!! Citovat

Romenna napsal:

Halooo, je tu nekdo???Tak mi prijde, ze to tady nejak usina!!! leto konci a vsichni se jiste tesi ze deti pujdou do skoli, dospeli zas do prace a babicky a dedeckove se vrati z chalup a jinych letnich sidel. A tak vsichni zanedbavaj forum a to nam pomalu chradne a chradne az uchradne....

tak ja nadhodim otazku, jak casto hrajete ?-ted mam na mysli z pozice hrace, ja ted budu hrat po 8-mi mesicich,{a strasne se tesim, jako kdyby to mela byt moje prvni hra-tak dlouhou prestavku jsem nikdy nemela} ale mam pocit ze v budoucnu to bude jeste horsi...

Tak za prve je dobre pokud nekdo zacina dalsi vetev fora tak ji zalozit a nepsat tyto dotazy do "o hracich". Od tud jsem ji musel vytrhnout a zalozit novou vetev.
Jinak dospeli po prazdninach do prace nezacnou chodit protoze vetsina z nich pracuje cele prazdniny a musi si brat dovolenou. Shocked

Ale jinak my jsme doopravdy hrali 21.zari 2003 Mezitim byl jeden neuspesny pokus v lednu. A dva stornovane terminy v srpnu.
Tak snad do roka a do dne. Banana
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
Rest

PříspěvekZaslal: ne srpen 29, 2004 6:49 pm    Předmět: Citovat

My sme asi pred trema tejdnama zase asi po ctyrech mesicich hrali. Uz sem Nargilovi poslal pokracovani Restova deniku.Ted se chystame zase hrat castejc, ale uvidime. Hrajeme celkove tak petkrat do roka.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
elen

PříspěvekZaslal: po srpen 30, 2004 12:27 pm    Předmět: Citovat

Ja na rozdil od Dinherua a ostatnich od toho 21. zari parkrat hral. Pak to ale zacalo byt mastrovi (no me asi trochu taky) blbe, ze ostatni nehraji, zatimco ja jo, takze jsme poslali Elena k ledu do doby, nez si zase uziji jini. Protoze to znamena, ze tim padem definitivne ustalo hrani u naseho mastra, asi budu cekat jeste dlouho. Pritom se neda zcela rict, ze je to chyba mastra, jak uz bylo vzpominano, nekolikrat se uz melo hrat, ale bylo to nekym z hracu stornovano...

Takze Dinheru, Khildure, Gorpele, Ercu a ty nezname monstrum, koukejte se pochlapit a zacnete poradne hrat. Az se master chyti, prestane pracovat a prestane usinat, nastane ta spravna chvile i pro Elena Cool
Dinestel

PříspěvekZaslal: po srpen 30, 2004 3:47 pm    Předmět: Citovat

Koukám, že na tom nejsme zas úplně nejhůř Twisted Evil

Poslední hra v únoru, nutno říct že vinou hráčů. Díky odmlce sem si ale stih trochu přečíst pravidla, tak doufám, že přijde nějaká pořádná podzimní víkendovka někde na chalupě s tím vším co k tomu patří: vybranými lahůdkami, nepodbízivou whiskey a hlavně akcí, která nás zvedne ze židlí, ať jsou třeba čtyři ráno..[/code]
EDEGAR

PříspěvekZaslal: út srpen 31, 2004 5:36 pm    Předmět: Citovat

Dinestel napsal:
...doufám, že přijde nějaká pořádná podzimní víkendovka někde na chalupě s tím vším co k tomu patří: vybranými lahůdkami, nepodbízivou whiskey

JÁ ŘÍKÁM - I WHISKY!!!

ALE VÍKEND NA PRIMAVEŘE MNE SNAD DONUTÍ VZMUŽIT SE

TOŽ - ZJISTĚTE TERMÍN, POJEDEM DO KOPCE!!!

ED BĚD
Romenna

PříspěvekZaslal: st září 08, 2004 7:57 pm    Předmět: Citovat

ho hoho!!! ze by se master blaster konecne vzchopil! ze by se konecne rozbehli nove pribehy k napsani?
mi jsme ted hrali po dlouhe dobe-od vanoc a bylo to velmi, no v podstate dvoudenni hrani se tahlo jak chcanky az na jedinou hodinu poradneho vzruseni, ktera ovsem stala zato a mozna ze se dostanu i ktomu neco napsat...no uvidime
Tuile

PříspěvekZaslal: so září 11, 2004 1:33 pm    Předmět: Citovat

hrajeme málo, když sme hrály dvě, tak sme hrály často, ale zase ve více lidech to je něco úplně jinýho. Neměnila bych. Radši v pěti a jednou za třičtvrtě roku než ve dvou a jednou za čtrnáct dnů.
Romenna

PříspěvekZaslal: so září 11, 2004 6:43 pm    Předmět: Citovat

OOOOO takze nemusim mit zadne vycitky ze vas brzdim Tuile?
Rest

PříspěvekZaslal: po září 13, 2004 6:49 pm    Předmět: Citovat

Romenna napsal:
ho hoho!!! ze by se master blaster konecne vzchopil! ze by se konecne rozbehli nove pribehy k napsani?
mi jsme ted hrali po dlouhe dobe-od vanoc a bylo to velmi, no v podstate dvoudenni hrani se tahlo jak chcanky az na jedinou hodinu poradneho vzruseni, ktera ovsem stala zato a mozna ze se dostanu i ktomu neco napsat...no uvidime

Neodpustim si vlezly dotaz: Jak se tahnou takovy chcanky?
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Toto téma je zamknuto, nemůžete zde přidávat odpovědi ani upravovat své příspěvky!    Obsah fóra Beleriand -> Archiv Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Přejdi na: