Obsah fóra Beleriand Beleriand
Beleriand

FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   RegistraceRegistrace 
 ProfilProfil   Soukromé zprávySoukromé zprávy   PřihlášeníPřihlášení 

O mástrech
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4 ... 17, 18, 19  Další

Přidat nové téma   Toto téma je zamknuto, nemůžete zde přidávat odpovědi ani upravovat své příspěvky!    Obsah fóra Beleriand -> Archiv
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
EDEGAR

PříspěvekZaslal: čt duben 29, 2004 9:32 am    Předmět: Citovat

[quote="Romenna"]jeste jedna posnamka, tak to s tim ctenim napisu nazdi jiste mysles Dinheru doslovne, protoze mi jsme na to taky nalitli
NÍPISY NA ZDI JSOU MYLSOÍM VRCHOLNÉ ČÍSLO.
TO BY STÁLO Z ATO AB YNĚKDO ZALOŽIL MALÉ FORUM NA NÁPIS YNA ZDI.
JÁ JSME JA ZAŽIL JEŠTĚ S AMONEM GALATHEREMA FINGAUREM V PARENTH DOM. (MASTROVLA BUNO, AL EI ON TO MYLSIM MEL OD SVÉHO MASTRA STIFELA)

PAK JSME JE PRODAL JEŠTĚ ČTYŘIKRÁT - Z TOHO JEDNÁ PARTĚ DVAKRÁT ZA SEBOU. JE TO JEDN AZ NEJOBLÍBENĚJŠÍCH HISOTREK, ALE VYPRÁVĚT BY JI ASI MĚL HIR NEBO GIRITH, KTERÝ SE STAL DOSLOVA ZÁŘÍCÍM PŘÍKLADEM RČENÍ "JEN BLÁZEN SE SPÁLÍ DVAKRÁT"
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
ercu

PříspěvekZaslal: čt duben 29, 2004 9:35 am    Předmět: Pul-ork Citovat

Muj mily Edegare, a kdo se mi to pokusil odbrat zaslouzene ziskane brneni a to jeste ke vsemu v nasem lese? No ale pravda, to je dost zvlastni NPC, takovy tvuj milacek. Nebo nam s Elenem snad chces naznacit neco horsiho ... ?! PC!!?
EDEGAR

PříspěvekZaslal: čt duben 29, 2004 1:45 pm    Předmět: Re: Pul-ork Citovat

ercu napsal:
Muj mily Edegare, a kdo se mi to pokusil odbrat zaslouzene ziskane brneni a to jeste ke vsemu v nasem lese? No ale pravda, to je dost zvlastni NPC, takovy tvuj milacek. Nebo nam s Elenem snad chces naznacit neco horsiho ... ?! PC!!?

NEMOHU NEŽ SE OPAKOVAT, MŮJ MILÝ ERCÚ: VÝVOJ A TVAR ORKŮ A HALFORCŮ JE SOUČÁST HRATÉHO PŘÍBĚHU, A PROTO JEJ NEMOHU VYPRÁVĚT NA WEBU JAKO HISTORII....
ALE NA TVOJI NARÁŽKU O PC.... NO NEBUDU JI RADĚJI KOMENTOVAT
ercu

PříspěvekZaslal: čt duben 29, 2004 2:07 pm    Předmět: Nedotykej se Giritha, srabe Citovat

Byvaly Girith rozhodne popira, ze by umel cist. Umeni diplomacie bylo jeho domenou, ale k tomu cist nepotreboval, stacila sekyra. Jinak mas pravdu, bylo to velmi povedene, dodnes si to citujeme:
hraci: "Necteme zadne napisy, vime o co jde, nejsme zadni zelenaci". Idea Wink
Edegar: "Nad portalem je neco napsane ...".Twisted Evil
Hir: "A co?" Shocked
...
Delas to dobre, me si uz taky dvakrat zabil stejnym zpusobem...

citace:
Z TOHO JEDNÁ PARTĚ DVAKRÁT ZA SEBOU. JE TO JEDN AZ NEJOBLÍBENĚJŠÍCH HISOTREK, ALE VYPRÁVĚT BY JI ASI MĚL HIR NEBO GIRITH, KTERÝ SE STAL DOSLOVA ZÁŘÍCÍM PŘÍKLADEM RČENÍ "JEN BLÁZEN SE SPÁLÍ DVAKRÁT"
Romenna

PříspěvekZaslal: pá duben 30, 2004 10:30 pm    Předmět: Citovat

napisy na zdi? kazdej na to naleti, ja nastesti taky neumim cist, ale kdyz se zeptam"a co je tam napsano?" kazdy mi to rad precte. No mi jsme se nachytali v jedny jeskyni, ja si to ani nepamatuju, ale byl to napis na stene, obcas mi prijde ze jsme delali opravdu hovadiny a nejhorsi je ze se clovek ani nemuze vymluvit na to ze zrovna zacina... Wink
Romenna

PříspěvekZaslal: pá duben 30, 2004 10:30 pm    Předmět: Citovat

oprava, umim cist, ale jen obecnou a ten napis byl na truhle...
elen

PříspěvekZaslal: po květen 03, 2004 11:05 am    Předmět: Citovat

citace:
Z TOHO JEDNÁ PARTĚ DVAKRÁT ZA SEBOU. JE TO JEDN AZ NEJOBLÍBENĚJŠÍCH HISOTREK, ALE VYPRÁVĚT BY JI ASI MĚL HIR NEBO GIRITH, KTERÝ SE STAL DOSLOVA ZÁŘÍCÍM PŘÍKLADEM RČENÍ "JEN BLÁZEN SE SPÁLÍ DVAKRÁT"

Ja vim, ze je to v podstate nepodstatne, ale tahle vesela prihoda se stala Hirovi, Feanolemu, Golanovi a Khillomemu. Napoprve nas to pekne sezehlo. Kdyz jsme se jakz tak dali dohromady, pokracovali jsme dal. Hir jako nejsilnejsi z nas v cele. Tehdy se udal ten jiz citovany rozhovor:
hraci: "Necteme zadne napisy, vime o co jde, a nehodlame si znovu nabehnout."
Master: "Nad portalem je neco napsane ..."
Hir: "A co?"
Jeste veselejsi bylo, ze zatimco Hir to celkem v pohode ustal, z nas ostacnich byly ruiny. Ale nestezuju si, taky jsem zaridil pomerne nedavno svym kolegum podobnou koupel v plamenech... Mimochodem dalsi zasada mastra Kamberaka: Hodla-li se hrac dopustit nejake koniny, ochotne mu v tom napomuze Laughing
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Romenna

PříspěvekZaslal: po květen 03, 2004 7:32 pm    Předmět: Citovat

kdyz ctu co se vsechno udalo a co vsechno lostatni hraci 2spackali" tak uz si konecne nepripadam tak pitomoucka_protoze mi jsme tech konin nadelali opravdu hodne, naptiklad jednou jsme se nachli vklidu pozvat od jednoho neznameho a prijemneho muze na vecerni drink, bylo to uprostret lesu a nikdo o nem asi nevedel- a ja se ani nedivym, malem jsme to vsichni odnesli zivotem, nebyt nasich zrucnich rukou, ktere nam pomohli otevrit zamek... Laughing
EDEGAR

PříspěvekZaslal: čt květen 06, 2004 8:09 am    Předmět: Citovat

JE FAKT, ŽE NĚKTERÉ VĚCI PUTUJÍ CELÝMA DĚJINAMA.
NÁAPIS YNA ZDECH JSME ZNAL Z PŘÍBĚHŮ EGALMOTHA THORONSÍNA, TAK JAK MI JE VYPRÁVĚL BRUNCVÍK.
STEJNĚ JSME PAK SPOLU S GALATHEREM FINGAUREM A AMONEM V HLUBINÁCH PARENT DOM NA NĚJ NALETĚL.
PODAŘILO SE MI JE PRODAT OPKAOVANĚ SVÝM HRÁČŮM, A JAK JE VIDNO, PŘÍBĚH PUTUJE DÁL A DÁL, JAKO NEKONEČNÉ LETADLO...

A TKA BY MNE ZAJÍMALO, VY HRÁČI KTERÉ NEZNÁM: KOLIKRÁT JSTE ZACHRÁNILI OSAMĚLÉHO SIROTKA (STARÉHO MUŽE, ZTRACNEOU ŽENU), KTERÁ SE VÁM TAK TŘETÍ NOC POTÉ POKUSILA V ESPÁNKU PODŘÍZNOU KRK?
ercu

PříspěvekZaslal: čt květen 06, 2004 9:16 am    Předmět: Citovat

EDEGAR napsal:
A TKA BY MNE ZAJÍMALO, VY HRÁČI KTERÉ NEZNÁM: KOLIKRÁT JSTE ZACHRÁNILI OSAMĚLÉHO SIROTKA (STARÉHO MUŽE, ZTRACNEOU ŽENU), KTERÁ SE VÁM TAK TŘETÍ NOC POTÉ POKUSILA V ESPÁNKU PODŘÍZNOU KRK?

A vida, Kytinsky pan si vzpomina na sve lepsi vykony. Kde jsem to jen zazil? Nebo kdyz jsme potkali osamneleho elfa hluboko v nepratelskem uzemi, ktery razil zasadu, ze by elfi meli drzet pri sobe a nestarat se o lidi. A naopak. Malem jsme vsichni byli na hrbitove o chvili driv, nebyt toho stesti, ze nam elfa zabili, nez nas definitivne postval proti sobe. Dneska je to samy beholder, stiny vysilajici smrtici silu (pravda nebylo jim to nic platne), ale poradny zaskodnik?

No, mozna bych o jednom na vychode vedel. Belcu uz si muze chystat bricho na nase sipy. Co ty na to, Edegare, neni to vyzva pro (nejen) sindarske bojovniky z celeho lesa a hor?
Dinheru

PříspěvekZaslal: čt květen 06, 2004 9:58 am    Předmět: Citovat

HELE To jsem jim jeste neproved ale urcite to nekdy pride.. Cool
Jinak mam pocit ze my jsme meli na spolucestovatele celkem stesti. My osamele starecky pro jistotu zabijime.
Pravda je ze takova Theliar u Gasgala to bylo presne ono. Osvobodit svazanou holku ktera nam dotedka dela problemy a snazi se nas zabít.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
ercu

PříspěvekZaslal: čt květen 06, 2004 10:04 am    Předmět: Citovat

Vemte me s sebou na Teliar. Ona stejne bude nekde u strejdy Belcua a tak zabijeme dve mouchy jednou ranou. Nesnasim Sindar zradce, nezaslouzi nic nez zabit.

Mame na to, trojka Khildur, Dinheru a Ercu doplnena vhodnym kouzlicem ci klerdou musi byt nocni mura kazdeho mastra.
Dinestel

PříspěvekZaslal: čt květen 06, 2004 10:55 am    Předmět: Theliar Citovat

Potkat Theliar, rozhodně jí not believe Wink
elen

PříspěvekZaslal: čt květen 06, 2004 10:56 am    Předmět: Citovat

ercu napsal:
Vemte me s sebou na Teliar. Ona stejne bude nekde u strejdy Belcua a tak zabijeme dve mouchy jednou ranou. Nesnasim Sindar zradce, nezaslouzi nic nez zabit.

Mame na to, trojka Khildur, Dinheru a Ercu doplnena vhodnym kouzlicem ci klerdou musi byt nocni mura kazdeho mastra.

Koukam, ze si Ercu prihnul nejakeho povzbuzujiciho drijaku. Nic proti zminovane trojce, ale neni to preci jen malo na Belcua a jeho par stovek privrzencu? A mimochodem, jako vhodneho doplnujiciho kouzlice nebo klerdu myslite arcimaga Gorpela?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
ercu

PříspěvekZaslal: čt květen 06, 2004 11:09 am    Předmět: Citovat

elen napsal:

Koukam, ze si Ercu prihnul nejakeho povzbuzujiciho drijaku.

Nevahej, Tie Kuan Yin superior, cekals neco slabsiho?
elen napsal:

Nic proti zminovane trojce, ale neni to preci jen malo na Belcua a jeho par stovek privrzencu? A mimochodem, jako vhodneho doplnujiciho kouzlice nebo klerdu myslite arcimaga Gorpela?

Hmmm, co takhle antimaga? Nebo rovnou dva. Nebo snads Elene jiz ztratil zajem na zneucteni T.G.? Ale to vis, boj je boj a ten nejakym mumlanim tezko nahradis. Nerikej, ze citis adrenalin pri tech svych tajuplnych gestech v bezpecne vzdalenosti od svisticich ostri. Neni nad poradny boj, cepel norici se do skretova tela, smrduta hlava kutalejici se od sveho puvodniho mista na krku, sip v oku. Tohle kouzelnik jen tak nezazije.
A nebudeme tady preci rozebirat, kolikrat jsi me vytahnul z kase, to nam snad ani nestoji za rec.

TAK KDY???
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Toto téma je zamknuto, nemůžete zde přidávat odpovědi ani upravovat své příspěvky!    Obsah fóra Beleriand -> Archiv Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4 ... 17, 18, 19  Další
Strana 3 z 19

Přejdi na: