Obsah fóra Beleriand Beleriand
Beleriand

FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   RegistraceRegistrace 
 ProfilProfil   Soukromé zprávySoukromé zprávy   PřihlášeníPřihlášení 

O mástrech
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, ... 17, 18, 19  Další

Přidat nové téma   Toto téma je zamknuto, nemůžete zde přidávat odpovědi ani upravovat své příspěvky!    Obsah fóra Beleriand -> Archiv
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
elen

PříspěvekZaslal: st duben 28, 2004 2:24 pm    Předmět: On je jeste hrdej... Citovat

Jak vidno, master se v tom jeste vyziva, takze ho podobne zlomyslnosti jeste po letech hreji. A pritom tohle nebylo nic proti experimentum, ktere s nami delal driv. No reknete, komu z vas master nasadil do party NPCcko, ktery vas po nejakejch 2-3 hrach totalne rozestvalo? Ze to nakonec skoncilo smirem byla spis stastna nahoda, nez neci zamer (podvrtatne NPCcko neprezilo bitku se skrety).
Abych tu ale jen nerejpal do naseho mastra, my na tom nejsme o nic lip. Pamatuju si, ze mi nikdy nebylo tak dobre, jako kdyz jsem mu behem tri kol zrusil Sefa pevnosti s jeho elitni ochrankou. Bylo to tak mimochodem, pripravenej zdrhnout jsem to proste jen tak zkusil... Poslouchat breceni Kamberaka do mobilu, jak si stezoval (Bruncvikovi nebo Wapitymu?) na nestastny osud, zmarene hodiny priprav, usle chvile sadistickeho triumfu,... me dealo taky MOOOC dobre. Navenek jsem se pochopitelne tvaril prekvapene (kdo vi, co by na me jinak mohlo odnekud z podzemni chodby jeste vybehnout), ale pocit to byl naramny...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Dinheru

PříspěvekZaslal: st duben 28, 2004 2:30 pm    Předmět: Citovat

Mam pocit ze to neni problem. Dat druhe parte to same ona na to stejne nalitne. Viz Cteni nápisů na zdech to je starej dobrej trik.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
elen

PříspěvekZaslal: st duben 28, 2004 2:37 pm    Předmět: Nevstoupis dvakrat do stejne reky... Citovat

Taky mam pocit, ze web zas tak moc hracum nepomuze. Pokud si spravne pamatuju, slyseli jsme kdysi pribeh o tom, jak se Khildur, Dinheru a Gorpel nechali jako trubky dovest primo do pevnosti nepritele. Hrozne nas ten pribeh pobavil. Teda az do chvile, kdy jsme se za podobnych okolnosti octli presne na tom samem miste...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Dinestel

PříspěvekZaslal: st duben 28, 2004 4:31 pm    Předmět: paťavci Citovat

Sem slyšel že ňáký oddílovci hráli za skřety, nebo poloskřety (BTW, jak vznikl podle tolkienovský genetiky poloskřet?). Je tady někdo, kdo podobnou havěť mástroval a mohl by o tom něco říct?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Dinestel

PříspěvekZaslal: st duben 28, 2004 4:32 pm    Předmět: Grafiti Citovat

Dinheru napsal:
Mam pocit ze to neni problem. Dat druhe parte to same ona na to stejne nalitne. Viz Cteni nápisů na zdech to je starej dobrej trik.

Ten trik by mě zajímal..
Tuile

PříspěvekZaslal: st duben 28, 2004 5:32 pm    Předmět: Citovat

delfíne, proč se stydíš Embarassed za to, jak vypadáš??? odhal své foto!!!
(P.S.- podívej na wapa a taky se nestydí...)
EDEGAR

PříspěvekZaslal: st duben 28, 2004 8:17 pm    Předmět: Re: paťavci Citovat

Dinestel napsal:
Sem slyšel že ňáký oddílovci hráli za skřety, nebo poloskřety (BTW, jak vznikl podle tolkienovský genetiky poloskřet?). Je tady někdo, kdo podobnou havěť mástroval a mohl by o tom něco říct?

NO, VÍM O TOM VÍC NEŽ DOST.

AL EMOHU MLUVIT JEN K HISTORII - A TU JSME NAHRÁL, TO MASTROVAL BRUNCVÍK VENCLOŠES JÉŇOU.. ALE TO BYLI ČISTÍ SKŘETI... A STRAŠNĚ KRÁTCE.

O HÁFORCÍCH.... NĚKTEŘÍ UŽ TUŠÍ, ZBYTEK SE ASI ČASEM DOZVÍ VÍCE.. BUDE-LI PEČLIVĚ A PRAVIDLENĚ HRÁT.

FAKT SORRY,. VÍC NEMOHU.
EDEGAR

PříspěvekZaslal: st duben 28, 2004 8:20 pm    Předmět: Citovat

[quote="Tuile"]delfíne, proč se stydíš Embarassed za to, jak vypadáš??? odhal své

MILÉ TULIÉ, MOC RÁD BYCH SE ODHALIL. ALE MY STYDLIVÍ MLADÍCI NEVÍME JAK PŘESNĚ NA TO... TŘEBA KDYBY NÁM NĚKDO V KLIDU A V SOUKROMÍ PORADIL A POMOHL............................
Romenna

PříspěvekZaslal: st duben 28, 2004 10:41 pm    Předmět: Citovat

Je fakt, ze vzdycky kdyz provokujem Mastra tak to pak vetsinou nedopadne dobre, treba posledne se na nas sesipala asi parta 40 skretu, to bylo dost zajimavy, protoze je nas pet, normalne je to hodne, ale tentokrat se to hodilo, nastesti jsme vysli uplne zdravy...
ale jsem rada ze nas Master vykrada, tak jak to sam napsal, protoze pak by to byla asi dost nuda... Cool
Ovsem nejhorsi ze jsem se svym mastrem bydlela, ato jsem pak vzdycky pred hrou bylo sami"tesis se, a se si sebou jista? 2 a ty jeho potutelny usmevy, no jo hrat z brachou je tezky...
ALE MASTER JE DOBREJ, TO SE MUSI NECHAT... Very Happy
Tuile

PříspěvekZaslal: st duben 28, 2004 10:45 pm    Předmět: Re: Grafiti Citovat

Dinestel napsal:
Dinheru napsal:

Ten trik by mě zajímal..

milej dinestele, dinheru mástruje v této chvíli dvě skupiny- Tuile, Romenu, Lenweho, Lomenela a Noglama a v druhý skupině je Sen, ale ty zbylý nevim- myslim, že sou dohromady čtyři. Dost často se vídam se dvěma členama druhý skupiny, a taky si s nima dost často povídam o danžonech a věz, že pokud na nás mástr něco připraví, tak se tato past objeví v příběhu obou družin a ještě se mi nepovedlo na základě vyprávění tý zmíněný druhý skupiny eliminovat možnou chybu a nalítli jsme na to samý...
No a nemusíme chodit daleko, nápis na zdi potkal nás všechny...
Tuile

PříspěvekZaslal: st duben 28, 2004 10:48 pm    Předmět: Citovat

Romenna napsal:
Ovsem nejhorsi ze jsem se svym mastrem bydlela, ato jsem pak vzdycky pred hrou bylo sami"tesis se, a se si sebou jista? 2 a ty jeho potutelny usmevy, no jo hrat z brachou je tezky...
ALE MASTER JE DOBREJ, TO SE MUSI NECHAT... Very Happy

souhlasim, že když tě mástruje někdo s kym bydlíš, tak je to občas obtížný uchovat si klidnou hlavu!!!
Romenna

PříspěvekZaslal: st duben 28, 2004 10:50 pm    Předmět: Citovat

jeste jedna posnamka, tak to s tim ctenim napisu nazdi jiste mysles Dinheru doslovne, protoze mi jsme na to taky nalitli...a nebylo nam zrovna veselo
jo a taky miluju kdyz zrusim masterovi nejakou hodne dobrou postavicku, to je pak z toho takovej nestastnej, ale horsi je to z vecma, jednou nam Cutor podstril pod nos kouzelnej plast a mi jsme si znej udelali obvazi_ nejak jsme v tom jeste nemeli praxi, ale to bylo na zacatku, do ted nevim co jsme tim ztratili, ale asi to je lepsi Wink
Dinestel

PříspěvekZaslal: čt duben 29, 2004 7:55 am    Předmět: plášť Citovat

Romena: Jestli to bylo na začátku, tak kdybyste ho našli teď, asi byste z něho udělali obvazy Smile
Dinestel

PříspěvekZaslal: čt duben 29, 2004 8:11 am    Předmět: Re: paťavci Citovat

EDEGAR napsal:
Dinestel napsal:

NO, VÍM O TOM VÍC NEŽ DOST.

AL EMOHU MLUVIT JEN K HISTORII - A TU JSME NAHRÁL, TO MASTROVAL BRUNCVÍK VENCLOŠES JÉŇOU.. ALE TO BYLI ČISTÍ SKŘETI... A STRAŠNĚ KRÁTCE.

O HÁFORCÍCH.... NĚKTEŘÍ UŽ TUŠÍ, ZBYTEK SE ASI ČASEM DOZVÍ VÍCE.. BUDE-LI PEČLIVĚ A PRAVIDLENĚ HRÁT.

FAKT SORRY,. VÍC NEMOHU.

No tak hlavně ať se časem dozvíme více. Uvítal bych nějaký vyprávění z prostředí orků (aj half) v ich formě. Bylo by to tu víc objektyvní.
Jaktože teda postavy orků na nejsou na hřbitově?
EDEGAR

PříspěvekZaslal: čt duben 29, 2004 9:24 am    Předmět: Re: paťavci Citovat

No tak hlavně ať se časem dozvíme více. Uvítal bych nějaký vyprávění z prostředí orků (aj half) v ich formě. Bylo by to tu víc objektyvní.
Jaktože teda postavy orků na nejsou na hřbitově?[/quote]
VÍŠ, VYROBIT HŘBITOV JE ZA TA LÉTA TĚŽKÉ. UŽ JSEM TO KDYSI ZKOUŠEL, MÁM TO NĚKDE V PAPÍRECH, RUKOU PSANÉ PŘÍBĚHY... (DŮLEŽITÉ JE I NAMALOVAT MÍSTA..., ALE KAM?!!) ALE VE CHVÍLI KDY TĚ SEMELE MAŠINA ŽIVOTA A Z RACHOTY K RODINĚ SE VRACÍŠ PŘED PŮLNOCÍ, TAK FAKT NENÍ MOC ČASU PŘEPISOVAT STARÝ REBELANTOVY ŠKRABOPISY.

NEMLUVĚ O TOM ŽE SE MI TED JEDNA HRACÍ PARTA ROZPADLA NA TŘI SAMOSTATNÝ HRÁČE, KAŽDÝHO SE SILNÝM VLASTNÍM PŘÍBĚHEM... JE SICE TÉMĚŘ NEUVĚŘITELNÉ ŽE HRAJEM I V DOBĚ KDY NÁM TÁHNE NA ČTYŘICET A MAKÁME JAK ŠROUBY, ALE NA DRUHOU STRANU JE TO FAKT NAKNOP.

ČILI POKUD BY S ENĚKOD UVOLIL K PŘEPISOVÁNÍ TEXTŮ KTEÝR MÁM SEBRANÝ OD HRÁČŮ V KROUŽKOVÉM BLOKU, RÁD MU JE PŘEDÁM...

OSTATNĚ SEM TAKHLE V PRÁCI ZTRATIL RUKOU PSANÝ EDEGARŮV DENÍK - MOŽNÁ JSTE SI VŠIMLI ŽE KONČÍ SLOVY "MÁME ZLOMIT PEČEŤ?" -COŽ JE ZÁVER ASI PÁTÉ HRY.... VŮBEC TAM NENÍ PŘÍBĚH O TOM JAK MNE MÍRA/RINGUR MÁLEM ZAVRAŽDIL, JAK JSME PADL DO ZAJETÍ A JAK MNE BRUNCVÍK/MASTER PŘIPRAVIL O ZRAK, JAZYK A V ZKOUŠCE PŘEŽITÍ I O PRAVOU RUKU, JAK SEM SE SETKAL S JEDNONOHÝCH SVIŠTĚM/GALATHEREM, JAK SME S VÁLOŠEM/AMONEM INIKLI Z PARENTH-DÓM, (KTERÉ POTÉ NAVŠTÍVIL NEJEDEN JINÝ HRÁČ..), JAK SME DLOUHO PUTOVALI PODZMEÍM NEŽ NÁS ZAHUBILY JEODVATÉ SPORY ZÁKEŘNÉ HOUBY BAZIDORONTKY, ANI O TOM JAK JSEM POSLEDNÍ ZBYTK YPOSVÁTNÉ MOCI DAL ZA PŘEŽITÍ GALATHERA....

ALE ZPĚT K JÁDRU VĚCI: VÝVOJ A TVAR ORKŮ A HALFORCŮ JE SOUČÁST HRATÉHO PŘÍBĚHU, A PROTO JEJ NEMOHU VYPRÁVĚT NA WEBU JAKO HISTORII. STEJNĚ JAKO TADY NEBUDU PSÁT O NÁHRDELNÍKU VÝCHODU, MOCI SAURONA GORTHAURA A PŘÍPRAVÁCH NA PROTIOFENZÍVU..
..
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Toto téma je zamknuto, nemůžete zde přidávat odpovědi ani upravovat své příspěvky!    Obsah fóra Beleriand -> Archiv Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, ... 17, 18, 19  Další
Strana 2 z 19

Přejdi na: