| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Dinestel

|
Zaslal: čt duben 22, 2004 10:39 am Předmět: O mástrech |
|
|
Zatím se tu diskutovalo jenom o technickejch detailech, tak se poďme bavit i o hře. A o masterech. Každej DM má svuj styl, kterej je nenapodobitelnej. Tvoří ho mimo jiné řada motivů a "hlášek" , z nichž některý používá častěji, než jiný a jsou jeho vlastní.
Do tohole fóra piště KLASIKY svýho mástra.
Tak třeba wapáč neřekne skřeťáckejm koboldům jinak, než "paťavci" a za různé prohřešky vyhrožuje snížením levlu..(Agni zapoměla doma whisky, level dolů atdatd.. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Dinheru

Založen: 19.4.2004 Příspěvky: 560 Bydliště: Severní jezerní břeh hluboko v TAUR IM DUINATH
|
Zaslal: čt duben 22, 2004 2:33 pm Předmět: Z pozice mastra |
|
|
Jo ja bych ji ten level taky vzal. Vždyť bez Whisky se přece hrát nedá!
Moji hráči se proto potýkají z řadou nepříjemností jako jsou skřeti, trolové a jiná havět. Kdyby nosily nefalšovanou whisku třeba by se jim i dařilo. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Nargil

Založen: 19.4.2004 Příspěvky: 130 Bydliště: Momentálně uprostřed bitky se skřety v Ered Luin
|
Zaslal: čt duben 22, 2004 10:05 pm Předmět: whisky a master |
|
|
| Jo, tak nějak jsem to čekal, že hráči napíšou něco svýmu masterovi na stránku...A Agni si za to může sama, neměla lagavulinky nosit, nasadila laťku vysoko...Ale jak o tom přemejšlim, spíš by měl jít případný level dolů těm zbylejm dvoum, co ji nepřinesli. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
elen

Založen: 21.4.2004 Příspěvky: 562 Bydliště: udoli v severnim Kirkaruth
|
Zaslal: pá duben 23, 2004 3:49 pm Předmět: Kde to hrajete? |
|
|
Ja se teda nestacim divit, kdyz si ctu, jak se ti vasi mastri chovaji. Ten nas je uplne z jineho testa: Je to asketa, takze skoro neji a nepije malem ani caj, natoz alkohol. Teda ho lze tezko koupit nejakym destilatem. Zasadne nam nevyhrozuje a uz vubec ne snizenim levlu. (Cas od casu sice nejakej ten levl nekomu z nas klesne, ale za to si prece muzeme sami a nebo o tom rozhodly nemilosrdne kostky...) No a o poctivyho skreta nebo trola jsme uz taky nezakopli ani nepamatuju...
Jestli neverite, zahrajte si u Delfina a presvedcte se sami  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Nargil

Založen: 19.4.2004 Příspěvky: 130 Bydliště: Momentálně uprostřed bitky se skřety v Ered Luin
|
Zaslal: so duben 24, 2004 8:23 pm Předmět: |
|
|
Můžu jenom potvrdit, co říká Elen. Ale najdou se i takoví zlí jazykové, kteří šíří pomluvy a dokonce je neváhají propašovat přímo na jeho mastrovskou stránku.  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Romenna

Založen: 23.4.2004 Příspěvky: 191 Bydliště: ...ve stinu stromu...
|
Zaslal: út duben 27, 2004 12:19 am Předmět: |
|
|
| No tak nas master je pomerne v pohode, az na to ze mu vsechno strasne dlouho trva! porad se kouka do tech svejch knih a neco pocita a taky jsem zjistila, ze se casto inspiruje ve svoji vlastni hre, takze kdyz na nej neco kambera vybali, tak to hned mame na stole taky, i kdyz asi v mensi mire, protoze nejsme takovy bouchaci... |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Tuile

Založen: 22.4.2004 Příspěvky: 467 Bydliště: zájezdní hostinec "U Havrana"
|
Zaslal: út duben 27, 2004 2:57 pm Předmět: |
|
|
Náš master je super, ale skoro bych řekla ze ostatním nadržuje... jinak musim souhlasit s Romenou. Nejvíc me baví ty jeho zvuky např.- džžž a máš tam takhle ránu- a roztáhne ruce, tak, jak žádná postava ani bejt velká nemůže... _________________ Tuile |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Dinestel

|
Zaslal: út duben 27, 2004 8:25 pm Předmět: rychlovky |
|
|
Zvuky útoků sou hodně cajk..
Nejlepší jsou takový ty fajty k ránu. Všichni pomalu házej na stůl polohu "střelec" a když se mástr zeptá: co děláte, odpovídáme mu stylem: počítám si šípy...zašívám díry na poklopci a probíhaj různý hody na kulturu- všichni to známe.
Pak najednou příde fajt a my, jak sme tuhý reagujeme DOST vyklidněně. Wapáč se naštve a vytvoří svojí specifickou "stresovou atmošku". To se dělá tak, že začne mluvit jako ze samopalu: Dělej, teď na tebe běží, teď!!! Co děláš? ...a strčí ti ruku 5 cm před ksicht, na níž odpočítává kdovíproč od nulydopěti. Přijde mi, že to dělá jenom na efekt, ale vždycky to vede tomu, že se krev zas rozporoudí a nikdo nevydrží sedět. Ty ranní stand-upy na danžonech mi fakt chutnaj...  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
EDEGAR

Založen: 20.4.2004 Příspěvky: 719 Bydliště: Shnilá tůň kdesi v hloubi Ered Luin
|
Zaslal: út duben 27, 2004 8:36 pm Předmět: |
|
|
VYKRÁDÁ KAŽDEJ MASTER. KAŽDEJ MASTER B VYKRÁDÁ SVÝHO VLASTNÍHO MASTRA, KAŽDEJ MASTER VYKRÁDÁ SÁM SEBE.
ZNÁM VELMI DOBŘE PŘÍBEHY EGALMOTHA THORONSINA, TAKŽE VÍM JAK BRUNO PAK MASTROVAL NÁM.
JÁ SEM SVEJM HRÁČŮM DÁVL SEŽRAT TO CO KDYSI ZAŽIL NÁČELNÍK...
NEJVETŠÍ MACHROVINA JE MYLSÍM ALE VYKRÁDAT SÁM SEBE - V TOM JSME PŘEBORNÍK.
KDYBY SE ZA TĚCH PATNÁCT LET DALA DOHROMADY NĚKTERÁ DOBORUŽSTVÍ.... NO RADĚJI TOHO NECHME.
ALE ÚPLNÉ VYVRCHOLENÍ JE MYLSÍM VYKRÁDAT VLASTNÍ HRÁČE - LEČ TO SI TROUFNE JAM MASTER VŠECH MASTRŮ... |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Tuile

Založen: 22.4.2004 Příspěvky: 467 Bydliště: zájezdní hostinec "U Havrana"
|
Zaslal: út duben 27, 2004 8:53 pm Předmět: |
|
|
si vo sobě asi hodně myslíš co?!- mistr mastr... _________________ Tuile |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
EDEGAR

|
Zaslal: st duben 28, 2004 9:36 am Předmět: |
|
|
| MILÉ TUILÉ, TY JSI ALE BLBOUČKÉ.... |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Dinheru

Založen: 19.4.2004 Příspěvky: 560 Bydliště: Severní jezerní břeh hluboko v TAUR IM DUINATH
|
Zaslal: st duben 28, 2004 11:56 am Předmět: |
|
|
Jo vykradam Kamberu, Elena potom jeste
Tolkiena, Sapkowskeho, Pratchetta, Howarda a asi jeste mnoho dalsich autoru. A jsem za to rad. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Dinheru

|
Zaslal: st duben 28, 2004 12:09 pm Předmět: |
|
|
Master je super.
Uz jste nekdy celou hru zadonily at vam tam da par skretaku ze to je nuda potkavat sami super bestie a o obycejneho skretaka s kterym by mohla bejt sranda clovek nezakopne. (kam se vsichni podeli?). A ke konci hry kdyz jsme v jedne rokli prijde hlaska
"Hodte si! "
"18,5,15"
"Snáší se na vas asi 20 skretu"
"Hura. Jak se snasi jako na lanech?"
"Ne proste se snasi."
"Jako skacou?"
"Ne proste se snasi."
"Pockej tomu nerozumim. Oni maj kridla?"
"JO "
Jo lepsi je do mastra nerejpat a nevyzadovat co mate potkat protoze to sebou vestinou nese problemy. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
elen

Založen: 21.4.2004 Příspěvky: 562 Bydliště: udoli v severnim Kirkaruth
|
Zaslal: st duben 28, 2004 12:42 pm Předmět: Muzu jen potvrdit |
|
|
Naprosto souhlasim s predchozim prispevkem. Taky jsem jednou zadonil o nejakyho normalniho kobolda, kdyz jsem byl presycenej vsech tech superbestii, ktere na nas master posilal. Hned v pristi hre jsem pak narazil na 4 koboldy hlidkujici na strome, o ktery jsem se zajimal. S nadsenim se se jim zacal venovat, jenze ouha, oni meli sipy s explozivnima hlavicema. Kdyz kolem me vybuchly dva mensi firebally, pochopil jsem, ze jsem zase mastrovi nalitnul. Jak to dopadlo radsi nebudu sirit, lidi s ekologickym citenim by to nemuseli lehce nest...
Podobnych prihodicek mame vic, trebas jak jsme v MM objevili beholdera. Fascinovane jsme na to koukali a rikali si, jaky je stesti, ze v Beleriandu takovyhle silenosti nejsou. Master nam na to vehementne prikyvoval. No, par her na to jsme potkalii beholdera... |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
EDEGAR

|
Zaslal: st duben 28, 2004 1:26 pm Předmět: |
|
|
ACH JO. MOJI HRÁČI MNE MAJ PROSTĚ PROKOUKLÉHO.
ALE NA TĚCH PÁR UBOHOUČKEJCH KOBOLDŮ, KTEŘÍ ELENA SRAZILI NA KOLENA A KTERÝ ODDĚLAL JEN S VYPĚTÍM VŠECH SIL, JSEM FAKT HRDEJ.
BLBÝ JE ŽE SE TED PÍŠOU TY VĚCI NA WEB - TED NEJDE ABY TŘI PARTY ZAŽILI TO SAMÝ, COŽ ŠLO APLIKOVAT VE STAREJCH DOBREJCH ČASECH |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|