| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Dinheru

Založen: 19.4.2004 Příspěvky: 560 Bydliště: Severní jezerní břeh hluboko v TAUR IM DUINATH
|
Zaslal: st červenec 14, 2004 2:42 am Předmět: |
|
|
| Romenna napsal: | aby ses nahodou nezblaznila, me je jasny ze mas uchvtny informace od cutora a tak jsem chtela vyuzit situace ze tu nikdo neni a chtela jsem nas nejak vysvyhnout do poprpredi-a ty mi to takhle kazis!!! avubec co tu delas, mas hrat dungeons v praxi...  |
No pokud vim tak z vasi hry nema iva zadnou informaci kterou uz jsem vam nesdelil.
Jinak udelat z 27 goblinu 50tku to celkem slusne nadnesene a skuste si priste spocitat tela .
A aspon mam pokoj od toho krasneho ohnivě rudého šípu co jste podedily. A máš recht že si Lenwe dobře vybral jinak by vám začlo bejt zatraceně horko. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Romenna

Založen: 23.4.2004 Příspěvky: 191 Bydliště: ...ve stinu stromu...
|
Zaslal: čt červenec 15, 2004 11:12 am Předmět: |
|
|
Promin ja vim, ja mam o takovejhle situacich dost zkresleny vzpominky, fakt jsem nevedela ze jich bylo "jen" 27, i kdyz si vzpominam ze si neco takovyho rikal, ale mam strasnej problem si pamatovat, hrozne rychle zapominam a hlavne uz je to dlouho a taky tady nemam zapisky. Ale je mi jasny, ze zas takovy krosici nejsme, vzhledem k tomu ze nas malem voddelal jeden Fajtr a jeho spolecnik...proste jsme meli docela stesti, ze si Lenwe opravdu nasel tu zpravnou situaci...
jo a mimochodem, dneska se mi o tobe zdalo, ze si na tabore postrilel nejaky nacisty...vubec nevim kde se to v moji hlave vzalo...  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Rest

Založen: 20.4.2004 Příspěvky: 219 Bydliště: klášter kdesi u Bouřné
|
Zaslal: ne červenec 25, 2004 12:32 pm Předmět: |
|
|
| Dinheru napsal: | | A aspon mam pokoj od toho krasneho ohnivě rudého šípu co jste podedily. A máš recht že si Lenwe dobře vybral jinak by vám začlo bejt zatraceně horko. |
Od Lenweho o tom mam svoje informace: "No, pak se tam vobjevilo asi petadvacet skretu v takovejch skupinkach, ale do jedny Cutor postavil takovou jinou postavicku. Sice tvrdil, ze sou vsichni stejny, ale stejne sem to radsi napral do toho vetsiho a mozna sem i udelal dost dobre." |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Romenna

|
Zaslal: st srpen 04, 2004 8:40 pm Předmět: |
|
|
no asi jo Bavila jsem se s cutorem a nebejt toho ze jsme jim skrosili toho kouzlice-cutor si nenecha nic pro sebe-tak by nam asi opravdu bylo horko  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Dinheru

Založen: 19.4.2004 Příspěvky: 560 Bydliště: Severní jezerní břeh hluboko v TAUR IM DUINATH
|
Zaslal: čt srpen 05, 2004 12:28 am Předmět: |
|
|
| Romenna napsal: | no asi jo Bavila jsem se s cutorem a nebejt toho ze jsme jim skrosili toho kouzlice-cutor si nenecha nic pro sebe-tak by nam asi opravdu bylo horko  |
To by ses divila kolik dulezitych si nechavam informaci pro sebe.  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Romenna

|
Zaslal: čt srpen 05, 2004 8:03 am Předmět: |
|
|
ale musis uznat, ze nam toho taky dost rikas...
cutor totiz vzdycky po hre ma takovy svrbeni a pak nam vyklada co by se stalo kdyby... a co jsme zmeskali nebo znicili a ze by to mohlo bejt celi jinak, proste ho bavi rikat nam co jsme si zkazili a co jsme skazili jemu  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Dinheru

|
Zaslal: pá srpen 06, 2004 10:44 am Předmět: |
|
|
| Romenna napsal: | ale musis uznat, ze nam toho taky dost rikas...
cutor totiz vzdycky po hre ma takovy svrbeni a pak nam vyklada co by se stalo kdyby... a co jsme zmeskali nebo znicili a ze by to mohlo bejt celi jinak, proste ho bavi rikat nam co jsme si zkazili a co jsme skazili jemu  |
Jo to mas pravdu ale obcas vas umyslne matu (a docela slusne) a to ze reknu ze kdyby si nehodil lenwe 20 a nesejmul ho tak to asi neprezijete to je normalka.
Myslim ze jsem vam jeste nikdy nerekl - kdo to byl koho jste potkali, odkud prisel, proc tam byl, co je v okoli zajimaveho......
Proste rikam informace ktere uz jsou nedulezite. Treba ze to byl xx levlovy fighter. Jo to ze jsem vam s usmevem rekl ze jste rozrezali kouzelny plast to jsem si nemohl odpustit.
Ale uz si na to davam vetsi pozor. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
elen

Založen: 21.4.2004 Příspěvky: 562 Bydliště: udoli v severnim Kirkaruth
|
Zaslal: pá srpen 06, 2004 11:04 am Předmět: |
|
|
Ja myslim, ze tyhle "obcasne uniky informaci" ke hre patrej. Malokdy (pokud vubec) master pusti k dobru nejakou opravdu dulezitou informaci, ale i tyhle drobecky delaji hracum velkou radost.
Od naseho mastera si obcas sice vyslechnu drsny odsudek toho, jak jsem "blbe hral" podlozeny navic znalosti neceho, co jsem v danou chvili na rozdil od mastra nemohl vedet, ale i tak jsem rad, kdyz se master sem tam zmini ze sveho pohledu o tom, co jsme jako hraci prave provedli.
Konecne na hrani je skoro nejlepsi to kecani kolem. Tak proc by zrovna master musel byt tohohle pozitku zbaven.
Samozrejme jako radne vychytraly hrac nejsem v tomhle nazoru uplne nestranny. Cim vic totiz mastri budou se svymi hraci mluvit, tim je vetsi sance, ze jim ujede nejaka ta dulezita informace. Takze Edegare jen se pekne s nami bav, treba se i ja jednou dockam... (Silacky recicky si ale nech pro jine ) |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Romenna

|
Zaslal: pá srpen 06, 2004 7:35 pm Předmět: |
|
|
| to stebou souhlasim, ja si ani nestezuju ze toho cutor tolik nakeca, ono je to opravdu zabavny...a nekdy me to sle nstve |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
EDEGAR

Založen: 20.4.2004 Příspěvky: 719 Bydliště: Shnilá tůň kdesi v hloubi Ered Luin
|
Zaslal: so srpen 07, 2004 10:17 pm Předmět: |
|
|
| elen napsal: | Ja myslim, ze tyhle "obcasne uniky informaci" ke hre patrej. Malokdy (pokud vubec) master pusti k dobru nejakou opravdu dulezitou informaci (...)
Konecne na hrani je skoro nejlepsi to kecani kolem. |
MILÝ ELENE.
TO KECÁNÍ JE NĚKDY O HUBU, O TVOJI.
PŘEDSTAV SI, ŽE BY PO TOBĚ NĚJAKEJ HRÁČ ŠEL. PŘEDSTAV SI TŘEBA, ŽE ... VÍŠ KOLIK SI TOHO TADY O SOBĚ UŽ VYŽVANDIL? |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
elen

Založen: 21.4.2004 Příspěvky: 562 Bydliště: udoli v severnim Kirkaruth
|
Zaslal: po srpen 09, 2004 10:29 am Předmět: |
|
|
| EDEGAR napsal: | MILÝ ELENE.
TO KECÁNÍ JE NĚKDY O HUBU, O TVOJI.
PŘEDSTAV SI, ŽE BY PO TOBĚ NĚJAKEJ HRÁČ ŠEL. PŘEDSTAV SI TŘEBA, ŽE ... VÍŠ KOLIK SI TOHO TADY O SOBĚ UŽ VYŽVANDIL? |
No, nemyslel jsem, ze jsou mastri az takove krysy, ze by si poridili hracovskou postavu jejimz cilem by melo byt lov jinych hracovskych postav. Prave si me ale presvedcil, ze jsem si to prestal myslet.
Beru si tvoje varovani k srdci. Vim, ze nemluvis do vetru. Bud tak hodny a delej to same. Na Elena jsem sice nejvic prozradil ja sam, ale pomerne hodne jsme se tu dozvedeli i od tebe.
Jinak potencialnim lovcum vzkazuju, ze se na ne moc tesim. Pokud ale chteji hrat za svou postavu jeste dlouho, at si poridej lepsi cil sveho hrani. Uz jenom proto, ze si asi hned tak nezahrajou. Pristi hrani Elena je planovano zhruba na obdobi vanoc... |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
ercu

|
Zaslal: po srpen 09, 2004 11:10 am Předmět: Lovci postav |
|
|
No naštěstí je pro mástra dost těžké postavit proti sobě dvě skupiny, nebo nechat jednu hráčovskou skupinu lovit tu druhou. Málokdo by také za takovou postavu hrál. Něco jiného, a opět naštěstí časově náročného, je používat pomocné mástry/hráče na krátkodobé postavy. My jsme si něco takového vyzkoušeli s Elenem, kdy jsem hrál za dva trpasličí bivoje a asi to Edegarovi ulehčilo. Alespoň v naší skupině se ale ještě nestalo, že by za protivníka hrál člověk místo AI. I když v případě Aen už k tomu málem došlo ....
A přitom by to bylo tak zajímavé. Snad budu muset něco vymyslet sám. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
EDEGAR

Založen: 20.4.2004 Příspěvky: 719 Bydliště: Shnilá tůň kdesi v hloubi Ered Luin
|
Zaslal: po srpen 09, 2004 6:21 pm Předmět: HOĎ SE DO KLIDU |
|
|
| elen napsal: | | No, nemyslel jsem, ze jsou mastri az takove krysy, ze by si poridili hracovskou postavu jejimz cilem by melo byt lov jinych hracovskych postav. Prave si me ale presvedcil, ze jsem si to prestal myslet. |
NEBOJ.
NE ŽE BYCH NEUMĚL BEJT SVINĚ (JAK MIMOJINÉ DOKAZUJE VAŠE SETKÁNÍ S KHILDUREM A SPOL), ALE TAKOVÁHLE ROZEHRÁVKA MÁ JEDNU ZÁSADNÍ NEVÝHODU - DŘÍVE ČI POZDĚJI FATÁLNĚ SKONČÍ, A PAK SE MUSÍ ZASE ZAKLÁDAT NOVÁ POSTAVIČKA. A TO, JAK JISTĚ VÍŠ, MNE V Ů B E C NEBAVÍ.
ED. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Dinheru

|
Zaslal: st srpen 18, 2004 7:45 pm Předmět: Uzavreni fora |
|
|
Zdar protoze je tato vetev fora hrozne dlouha a neprehledna behem tohoto tydne ji uzavru. A pak ji zedituji.
Takze posledni reakce a odpovedi. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Dinestel

|
Zaslal: po srpen 23, 2004 4:16 pm Předmět: |
|
|
Kapitán opouští loď poslední Sejdeme se na uklizeném pískovišti.
Kluci, hlavně neblázněte, a nesmažte toho moc. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|